Kunst en Meer 2018

Een terugblik naar kunstweekend 'Kunst en Meer' van 2018

Wil je weten hoe kunstweekend 'Kunst en Meer' er in 2018 uitzag? Dan ben je helemaal op de juiste plek. Maak kennis met de diverse kunstenaars die langs de kunstroute waren te vinden en geniet nog even na met de sfeerfoto's die gemaakt zijn. We zien je graag (weer) tijdens kunstweekend 'Kunst en Meer' in 2019!

Opening 'Kunst en Meer' 2018

Op 6 juli 2018 werd de Kulturele Rûte Tsjûkemar feestelijk geopend op de Brette Hoanne in Oosterzee. Om het eerste exemplaar van de routekaart letterlijk boven water te krijgen ging Durk Durcks, wethouder van de Gemeente De Fryske Marren, samen met een stagiaire van de Stenden University uit Leeuwarden met een bootje de Tsjûkemar op om de eerste routekaart op te vissen. Daarmee was de opening van de fietsroute en het daaraan gekoppelde culturele weekend een feit. Het onverwachte optreden van het mannenkoor van Iepenloftspul Bantegea maakte deze opening voor de aanwezige gasten wel heel speciaal. Het was een goed begin voor een mooi initiatief waar de regio de komende jaren nog veel plezier van zal hebben.

Impressie 'Kunst en Meer' 2018

Gedurende editie 2018 zijn diverse foto's door diverse fotografen gemaakt. Ook de organisatie en bezoekers hebben de nodige beelden geschoten. Hieronder vind je een greep uit het fotomateriaal. Zo zag 'Kunst en Meer' 2018 eruit.

De kunstenaars van 'Kunst en Meer' 2018

Gebruik je muis of één van je wijsvingers om door de kunstenaars van 2018 te scrollen. Naast een foto van hun werk kun je via een kort verhaaltje kennis met ze maken.

0 Clusters

0 Kunst-kisten

0 Kunstenaars

0 Kilometer